Circuit de Carreres Populars 2022 contínua amb la seua segona prova: la 7a carrera Never Stop Running

Els barris de la Creu del Grau, Penya-roja i el Grau han acollit aquest diumenge la segona prova del Circuit de Carreres

València, 13 de febrer de 2022

Aquest diumenge 13 de febrer s’ha celebrat la segona prova del Circuit de Carreres Populars 2022. Prop de 4.000 corredors han participat aquest matí a la 7a Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas”, que ha transcorregut pels barris de la Creu del Grau, Penya-roja i el Grau.

Des de les 9.00h del matí els ‘runners’ han inundat el districte de Camins al Grau i Poblats Marítims per a recórrer els 5.000 metres que completaven la prova. Tot seguit, a les 9.15h, ha tingut lloc l’eixida de la Marxa a peu.

Aquesta segona cita del calendari corresponent al 17é Circuit de Carreres Populars de la Ciutat de València ha estat organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb el C.D. Never Stop Running.

En la categoria femenina, la millor marca ha sigut per a Noelia Juan Pastor, del Serrano Club Atletismo seguida de Sheila Simao Vale del Delta Valencia CA i de Hue Nguyen Le de CAPOL.

Per la seua part, el corredor més ràpid ha sigut Alberto López Barceló, del Serrano Club Atletismo. El segon lloc ha sigut per a José Ignacio Gimenez Perez, també del Serano Club Atletismo, seguit de Jorge Peris Venancio del club The Kenyan Urban Way.

Res més acabar la carrera, s’ha celebrat la prova per a menors de catorze anys. La Carrera Never Stop Running ha sigut la primera de les sis carreres del Circuit que inclouen aquesta modalitat enfocada a la participació dels més menuts.

S’obri la classificació general del Circuit de Carreres

Al finalitzar la prova estarà disponible per a la seua consulta la classificació general del Circuit, que s’anirà actualitzant carrera a carrera amb les marques obtingudes pels corredors en les

diferents modalitats. Qualsevol participant que ho desitge podrà accedir a la classificació a través de la web oficial del Circuit de Carreres Populars de la Ciutat de València 2022: https://carreras.deportevalencia.com/clasificaciones/