Recollida de dorsals del Circuit 2023

Et recordem les dates de recollida de dorsals del Circuit Caixa Popular de Carreres de la Ciutat de València.

Recollida de xip i dorsal

Es podran recollir des del 19 al 21 de gener de 2023, d’11.00 hores a 20.00 hores, a la botiga *Intersport del Centre Comercial Ademús.
Enllaç ubicació https://goo.gl/maps/8kjhcp8vkjrrofwaa

Hi ha pàrquing gratuït en el Centre Comercial.

Els corredors inscrits al 18é Circuit que no retiren el dorsal en aquest termini seran donats de baixa del mateix (no tindran dret a la devolució de l’import abonat) i només podran participar inscrivint-se carrera rere carrera abonant l’import d’inscripció estipulat.

Et recomanem portar el teu xip (si el tens) de l’any anterior perquè te’l validen en el moment de retirar el dorsal.

Dorsals preferents d’eixida

Els dorsals preferents d’eixida no cal sol·licitar-los. Després de la vostra inscripció el sistema informàtic reconeix les vostres classificacions en el circuit de 2022 (tant si estàveu inscrits a tot el Circuit com a carrera per carrera) i us assigna dorsal en funció de la vostra classificació tenint en compte els criteris que es contemplen en el reglament del Circuit.

Samarreta “Finisher”

Tingues en compte que enguany la samarreta “*Finisher” del Circuit s’obtindrà com a premi per haver participat en un mínim de 6 proves en la modalitat competitiva. Així que t’animem a participar per a aconseguir-la.

Autoritzacions per a recollir el dorsal

Si no pots vindre pots autoritzar una altra persona a retirar el dorsal en el teu nom.
Necessitem imatge del DNI de la persona que retirarà el dorsal i un text (val per *Whatsup) indicant: La persona que autoritza amb el seu DNI i la persona autoritzada amb el seu DNI.

Devolució de xips (els que no vagen a participar enguany)

Si coneixes a algú que enguany no participe en el Circuit i té el xip de l’any anterior pots dir-li que podrà retornar-lo i li reintegraran la fiança en les mateixes dates que estipulades per a retirar el dorsal.

Canvi de dades personals

Si en el moment de la retirada del dorsal hi ha alguna dada (mail, telèfon, club, etc) que necessites canviar dis-li-ho a la persona que t’atenga i ho farà en el moment. No està permés el canvi de titularitat.

Promoció de Intersport
Intersport, com a col·laborador del Circuit us farà lliurament en retirar el dorsal d’un val de 80% descompte en la segona unitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *