Arriba la sisena prova del Circuit de Carreres Populars 2022 amb la IV Carrera Marta Fernández de Castro

Este dissabte 11 de juny se celebra la sisena prova del calendari de el Circuit de Carreres Populars 2022. La IV Carrera Marta Fernández de Castro tindrà la seua eixida en l’Avinguda de França núm. 60 a les 20 hores. No obstant això, l’activitat en el traçat començarà des de les 19h amb les carreres infantils. A diferència d’altres ocasions en les quals aquesta modalitat es realitza de manera posterior a la prova principal, ara seran els més xicotets els qui inauguren el traçat.

Aquesta carrera organitzada amb la col·laboració del Team3FDC és la segona més llarga del Circuit amb un total de 6.000 metres de distància. L’eixida tindrà lloc des de l’Av. França, pujarà pel carrer de Menorca fins a agafar la C. de Juan Verdeguer, que desembocarà en l’Avinguda de l’Enginyer Manuel Soto.  Els runners s’elevaran per damunt de la mar travessant el pont de Drassanes i continuaran pel C. dels Moreres. Al final d’aquest carrer donaran la volta en la rotonda amb eixida al C. dels Barraques del Figuero, on emprendran en sentit contrari el mateix camí fins a la línia de meta.

L’últim quilòmetre d’aquesta IV Carrera Marta Fernández de Castro tindrà un cronometratge especial. Els corredors i corredores hauran de guardar-se energia per a una carrera al sprint que tindrà la seua pròpia classificació, la qual cosa suposa un al·licient més per als runners més competitius. A més, com és habitual en el Circuit de Carreres, la Marxa a peu/Marxa Nòrdica acollirà a tots aquells que desitgen participar en la jornada però amb un esforç físic menor.

La pròxima cita del Circuit de Carreres Populars haurà d’esperar fins al pròxim 18 setembre amb la 45a Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre.