La 3a Volta a Peu Runners Ciutat de València

José Ignacio Giménez Pérez y Miriam Gregori Romero s’emporten la tercera carrera del Circuit que s’ha celebrat aquest diumenge per la Marina i les platges de Malva-rosa i Cabanyal.

La 3a Volta a Peu Runners Ciutat de València, que s’ha celebrat este diumenge en Poblats Marítims, ha reunit un total de 2.600 corredors/as. Malgrat els dubtes que generava la previsió meteorològica, els runners del Circuit de Carreres Populares han eixit al carrer per a demostrar que València és la Ciutat del Running.

L’inici de la carrera s’ha donat a les 9.00h del matí fins a completar els 5.100 metres que formaven el traçat. La zona de la Marina i les platges de Malva-rosa i Cabanyal han acollit una de les proves més especials del Circuit, combinant l’asfalt del passeig marítim amb l’arena de la platja.

En la categoria femenina, la millor marca ha sigut per a Miriam Gregori Romero del Kenyan Urban Way, seguida de María Guzmán Lleida del Redolat Team i Raquel *Landín Cobos, també del Kenyan Urban Way.

Per part seua, el corredor més ràpid ha sigut José Ignacio Giménez Pérez, del Serrano Club Atletismo, que ha aconseguit un temps de 00:14:46. Li han acompanyat en el podi Jorge Peris Venancio del Kenyan Urban Way i Zakaria El Maataoiu del Club Atletisme Els Sitges-Burjassot.

Sobre les 9.15h, ha tingut lloc l’eixida de la Marxa a peu i posteriorment les carreres destinades a menors de 14 anys, que ha comptat amb una participació de 150 xiquets/as.

Aquesta tercera prova puntuable corresponent al 17é Circuit de Carreres Populares de la Ciutat de València ha estat organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb el club Runners Ciutat de València.

Els resultats de la classificació es poden consultar en l’enllaç següent:

https://sportmaniacs.com/es/races/iii-volta-a-peu-runners-ciutat-de-valencia-23651/62402030-72d4-45e6-bbe7-1c97ac1f2d57/results#rànquings

La següent cita serà la 3a Carrera per la Discapacitat

El Circuit de Carreras continuarà l’activitat el pròxim 30 d’abril amb la 3a Carrera per la Discapacitat que es traslladarà al barri de Benicalap. Una prova que per primera vegada en el que va de temporada es correrà en horari de vesprada (18.00h)